Leerlingen van Schovenhorst dienen pannenkoeken op

Foto: Stichting Welzijn Putten

Op 16 maart vindt opnieuw de landelijke Pannenkoekdag plaats in Putten. Locatie is het vernieuwde Stroud. Leerlingen uit groep 5 en 6 van basisschool De Schovenhorst zullen deze dag de rol vervullen van gastdame en gastheer.

Het doel is om mensen met elkaar in contact te brengen en de hulp en de onderlinge betrokkenheid van kinderen, ouderen en ondernemers van Putten te stimuleren. Stichting Welzijn Putten nodigt u van harte uit om op vrijdag 16 maart aan te schuiven in Stroud. Laat u verwennen en bediend worden door leerlingen van De Schovenhorst en geniet van de pannenkoeken gebakken door Pannenkoekhuis De Huifkar. Ook aan een nagerecht is gedacht. Dit wordt verzorgd door IJssalon de IJstijd.

Belangstellenden worden om 11.00 uur ontvangen en om 11.15 uur wordt een welkomstwoord gehouden. Om 11.30 uur begint het ‘pannenkoeken eten’ en om 12.45 uur is het programma afgelopen.

U komt toch ook? De leerlingen staan te trappelen om u te ontmoeten. De maaltijd wordt u aangeboden door de Huifkar en de IJstijd, er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Wij verzoeken u om ons uiterlijk 13 maart te laten weten of u aanschuift. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol. Eventuele dieetwensen vooraf doorgeven. Aanmelden kan via Stichting Welzijn Putten, Brinkstraat 91 te Putten Telefoonnummer 0341-357078 of via mail [email protected]