Nieuwtjes vanuit de werkgroep Stichting Rusland Kinderhulp

Foto: Eigen foto

Putten Power Run 2017 brengt 4000 euro op en een aantal leden van de Stichting Ruland Kinderhulp Putten zijn afgereisd naar Vergnedvinsk in Rusland.

Deze maand zijn een aantal leden van de Stichting Rusland Kinderhulp naar Vergnedvinsk in Wit Rusland geweest. Ze hebben dit keer een rondreis langs de projecten gemaakt en tevens de kinderen bezocht die met het ‘December-project’ naar Nederland komen. Daar waar een directe behoefte of acute nood was bij gezinnen van het adoptieproject werd ter plekke hulp geboden door het kopen van bijvoorbeeld een nieuw fornuis, mixer of hout voor een aantal gezinnen. Daarnaast werd weer materiaal aangeschaft voor het verder opknappen van het gehandicapten centrum.

Ook werd het resultaat van de financiële ondersteuning voor het ziekenhuis in Vergnedvinsk bekeken. Men is volop bezig met het renoveren van het laatste gedeelte rondom de kinderafdeling.
Henri Zeevat heeft namens het bestuur van de Stichting Putten Power Run onlangs een cheque met het bedrag van 4000 euro overhandigd aan Theo Vrijenhoek, de voorzitter van de Stichting Rusland Kinderhulp Putten.
Dankzij de vele sponsors, die de organisatie van de Putten Power Run (PPR) mogelijk maken, kan de PPR dit jaar wederom een mooie bijdrage leveren aan diverse projecten.  Het geld wordt door de werkgroep gebruikt om een nieuwe buffer op te bouwen voor een andere rolstoelbus, die binnen drie jaar gerealiseerd moet worden. De werkgroep is enorm blij met deze prachtige opbrengst.