Revolutionair bedrijvencomplex Het Antraciet definitief opgeleverd

Foto: Het Geldersch Huys Makelaars

Wellicht herinnert u zich nog de grote brand van vorig jaar maart waarin het grote verpakkingsbedrijf aan de Hoge Eng Oost volledig uitbrandde. Putten was in grote rookwolken gehuld en van het toenmalige bedrijvencomplex was helaas niks meer over.

Op deze locatie is nu een nieuw en revolutionair bedrijvencomplex gerealiseerd genaamd ‘Het Antraciet’. Dit bedrijvencomplex is enige tijd geleden definitief opgeleverd en beschikbaar voor diverse ondernemers.

Het unieke aan dit nieuwbouwcomplex is de volledige energieneutraliteit. Het gebouw is groen, flexibel en zeer representatief. Ondernemers hebben de mogelijkheid om diverse onderdelen van dit bedrijfsgebouw te huren. Zo zijn er bijvoorbeeld vier ruimtes specifiek gericht op ZZP’ers. Met de afmetingen van 108 vierkante meter op de begane grond en 56 vierkante meter op de eerste verdieping kunnen kleine ondernemers goed uit de voeten en wellicht doorgroeien. Een representatievere en meer milieuvriendelijke statement kan je als ondernemer eigenlijk niet maken. Dit gebouw voldoet aan alle eisen. Enkele compartimenten zijn al verhuurd aan nieuwe ondernemers, maar er zijn nog ruimtes beschikbaar.

Momenteel zijn nog diverse compartimenten en ruimtes in het complex te huur. De verhuur wordt uitgevoerd door Het Geldersch Huys Makelaars. Ondernemers die interesse hebben in een flexibele maar vooral groene en energiezuinige bedrijfsruimte kunnen contact opnemen met het makelaarskantoor (0341-354635 of [email protected].