Hoge kortingen bij ‘t Olde Raodhuus

Foto: Redactie

Voor ‘t Olde Raodhuus zijn de laatste weken van de opheffingsuitverkoop aangebroken. Eind augustus maakte de eigenaresse Gerrie de Graaf-Vonhof bekend dat ze met haar winkel ging stoppen.

Zij vertelde toen: “Na maanden van wikken en wegen heb ik nu toch besloten er een punt achter te zetten. Ik ben inmiddels 68 jaar en het is mooi geweest. We hebben alle crises goed doorstaan. Ik ga sluiten, omdat het mag en niet omdat het moet. Ik voel me nog achttien, maar mijn lichaam maakt me af en toe duidelijk dat dit niet zo is. Het kost me best moeite maar ik heb nu toch, in goed overleg met mijn kinderen, besloten te stoppen.”

De allerlaatste dag dat ’t Olde Raodhuus haar deuren zal openen is op zaterdag 25 november. Om de winkel zoveel mogelijk leeg te verkopen lopen de kortingen op. Vanaf vandaag mag alles weg met een korting van vijftig procent (met uitzondering van de bonbons).

In de winkel wordt nog van alles aangeboden, zoals meubelen, Boulanger bonbons, damesmode,  kristal, woonaccessoires, sieraden, fotolijsten, zijde bloemen en meer.

Wat er precies met het pand gaat gebeuren is tot op heden nog niet bekend.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. ‘t Olde Raodhuus is tevens telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0341352320.

 

 

ADVERTORIAL