Stroud vraagt foto’s, tekeningen en schilderijen voor nieuwe foyer

Foto: Redactie

De verbouwing van Stroud is in volle gang, de eerste gebruikers hebben de nieuwe werkplekken op het zorgplein al in gebruik genomen. Na de eerste fase, de verbouwing van het zorgplein, is de nu tweede fase, de verbouwing van de voorkant van Stroud, gestart. Zowel de foyer als de multifunctionele zaal worden op dit moment grondig onder handen genomen. 

Om de nieuwe foyer van Stroud na de verbouwing nog meer met Putten te verbinden schakelt Stroud de hulp in van de Puttense inwoners. De nieuwe foyer krijgt een collagewand die volledig in het teken staat met de verbintenis van Stroud met Putten.

In januari 2018, als Stroud officieel geopend wordt, is het exact zeventig jaar geleden dat het toenmalige Stroud werd opgeleverd en hiermee werd aan de inwoners van Putten een dorpshuis geschonken voor ontmoeting en verbinding. Dit gebeurde na inzameling van een bedrag door de bewoners van het dorpje Stroud in Engeland. Deze periode van zeventig jaar Stroud verdient een expositie in de nieuwe foyer. 

Hiervoor is Stroud op zoek naar items welke de verbintenis met Putten gedurende deze jaren benadrukken. Denk hierbij aan een foto’s, tekeningen, schilderijen of een ander item. Daarom een oproep aan iedereen die een item heeft wat niet mag ontbreken. Doneer deze dan ingelijst aan Stroud en laat het bruisen in de nieuwe foyer. De donaties kunnen tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 uur) afgegeven worden in Stroud. 

Het meest bijzondere, verrassende of ontroerende item over Stroud wordt officieel bij de opening onthult en de indiener hiervan is dan gast op de speciale feestelijke openingsavond van 20 januari 2018.

De ingang van Stroud is te vinden aan de kant van de Harderwijkerstraat, het parkeerterrein is gewoon toegankelijk. Neem voor vragen gerust contact op met Stroud 0341-358156.