Herinrichting van de wegen rondom Sportpark Putter Eng

Foto: A. Westphal-Kreeftmeijer

De wegen rondom sportpark Putter Eng worden momenteel opnieuw ingericht. Onderdeel van de plannen was ook de permanente afsluiting voor autoverkeer van de Hoge Engweg. Daar is inmiddels een fiets- en bromfietspad aangelegd.

Op dit moment wordt het parkeerterrein van SDC en Schietsportvereniging Wilhelm Tell aan de Roosendaalseweg flink onder handen genomen. Het hele terrein ligt braak en bezoekers van SDC kunnen tijdelijk gebruik maken van het parkeerterrein aan de Halvinkhuizerweg. Het parkeerterrein van SDC en zal halverwege september weer klaar zijn voor gebruik.

Door de werkzaamheden zal het verkeer nog meer hinder ervaren en daarom even alles op een rijtje gezet. Van woensdag 30 augustus tot en met vrijdag 1 september is de Halvinkhuizerweg tussen de Hoge Engweg en de Hooiweg afgesloten en van maandag 4 september tot en met maandag 18 september gaat de Roosendaalseweg tussen de Van Geenstraat en de Hooiweg dicht voor het verkeer. Dinsdag 19 september tot en met vrijdag 29 september is aansluitend de Hooiweg tussen de Roosendaalseweg en de Halvinkhuizerweg aan de beurt. Als laatste wordt de Halvinkhuizerweg tussen de Hoge Engweg en de Hooiweg van maandag 2 oktober tot en met woensdag 11 oktober nogmaals afgesloten.

Het verkeer wordt in deze periode omgeleid door middel van borden en/of verkeersregelaars en de bewoners, verenigingen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar.