Is de ouderenzorg wel zo goed geregeld?

Foto: A. Westphal-Kreeftmeijer

Ruim twee jaar geleden nam de gemeente veel zorgtaken van de Rijksoverheid over. De ouderenzorg is daar een belangrijk onderdeel van. Inmiddels is het stof neergedwarreld en de SGP wil graag weten hoe de ouderen deze overname van zorgtaken hebben ervaren.

Hoe ervaren onze ouderen dat? Is het er beter op geworden? En hoe is de toegankelijkheid van de zorg? Welke drempels zijn er? Wat kan of moet anders? De SGP is op zoek naar antwoorden en gaat graag het gesprek met ouderen en andere belangstellenden aan.

Daarom is de SGP-fractie op maandag 28 augustus van 19.00 uur tot 20.30 uur aanwezig bij ‘De Samaritaan’ aan de Jan  Nijenhuisstraat 81 in Putten. Ook de participatieraad is aanwezig om hun visie hierop toe te lichten. De participatieraad behartigt de belangen van cliënten en burgers en adviseert de gemeente met betrekking tot de zorgtaken.

Ook andere onderwerpen kunnen onder de aandacht van de politiek gebracht worden (denk bijvoorbeeld aan de naastgelegen uitbreidingslocatie Rimpeler). De SGP houdt deze bijeenkomst in het kader van de verkiezingen van volgend jaar. Zij vragen input van de bewoners voor hun verkiezingsprogramma.