Puttense Sportmarathon is in volle gang

De Puttense Sportmarathon is op dit moment in volle gang. De deelnemende teams sporten vierentwintig uur. Er is een ruim aanbod waar jong en oud aan mee kan doen. JongPutten heeft in 2013 de sportmarathon nieuw leven ingeblazen.

Traditiegetrouw begon de marathon gisteren (23 juni) met de jeugd sportmarathon. Voor de kinderen van de basisschool en jongeren tot en met 16 jaar was er een speciaal sportprogramma die plaatsvond op het terrein van korfbalvereniging De Meeuwen. Om 18.00 uur werd de overdracht ceremonie gehouden waarbij de ouderen het stokje van de sportmarathon over hebben genomen. Het programma voor volwassenen begon met schaken, een tocht met de Elliptigo en volleybal. Daarna werd er getennist en konden de sporters kanovaren en zwemmen. De nachtelijke uren werd er onder andere gevoetbald.

Uiteraard is het mogelijk om de sporters aan te moedigen. Kijk voor het programma op www.puttensesportmarathon.nl. De deelnemende teams sporten vandaag (zaterdag 24 juni) nog door tot 18.00 uur.