Taptoe Putten met Hollandse meezingers

De jaarlijks terugkerende Taptoe wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 juni op het Fontanusplein in Putten. Er zijn die avond optredens van Marchingband ATM uit Amsterdam, Show- and Marchingband Cornu Copiae uit Waalwijk, Jong van Limburg Stirum band uit Wezep en het Fanfarecorps Excelsior uit Putten.

ATM is regelmatig te zien op taptoes met de populaire Oud Amsterdam Live show met een vleugje invloed vanuit de Jordaan. Deze show is recentelijk vernieuwd en wordt uitgevoerd in authentieke oud Amsterdamse kledij en Amsterdamse bluf. Cornu Copiae zal twee keer een optreden verzorgen, een galashow ‘Tribute to James Last’ en een themashow met een muzikale fata morgana die de toeschouwers langs sprookjesachtige taferelen voert. Jong van Limburg Stirum stapt samen met u door een deel van de muziekgeschiedenis met hun show ‘Step into the Music’. Fanfarecorps Excelsior heeft dit jaar als thema ‘100 % NL’, waarin bekende Hollandse meezingers te horen zullen zijn.

De korpsen zullen zich deze avond één voor één aan het publiek presenteren en vervolgens in de finale gezamenlijk een aantal nummers ten gehore brengen. De organisatie van de Taptoe, die u jaarlijks wordt aangeboden door de Gemeente Putten, is in handen van Excelsior in samenwerking met de Stichting Combinatie van Korpsen. De taptoe begint om 20.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De toegang is gratis.