​Bibliotheek gesloten: afhalen en bezorgen wel mogelijk

Foto: Eigen foto

De komende weken kunnen belangstellenden gewoon boeken ophalen en inleveren bij de bibliotheek. Zelf boeken uitzoeken en verblijven in de bibliotheek is, evenals het gebruik maken van de werk- en studeerplekken, is niet mogelijk. Dit duurt minstens tot 19 januari 2021.

Niemand hoeft tijdens en na de feestdagen zonder lees- en denkstof te zitten. Mensen die zoveel mogelijk thuis willen of moeten blijven kunnen ook gebruik maken van de bezorgservice. Ga naar de website www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of bel en maak gebruik van hun diensten.

Zelf boeken afhalen of laten bezorgen
Via de website, de Iguana app of telefonisch kunnen leden boeken reserveren. Zodra de boeken klaarstaan krijgen de leden een berichtje, zodat ze kunnen worden afgehaald bij de AfhaalBieb. Voor leden die nog materialen in huis hebben is de inleverdatum automatisch met vijf weken verlengd. Leden die liever de deur niet uit gaan vanwege Corona of een andere reden kunnen gebruik maken van de BezorgBieb en de boeken thuis laten bezorgen. Deze service is gratis voor leden.

Digitaal lezen 
De fysieke activiteiten die de bibliotheek organiseert gaan niet door, maar de bibliotheek biedt ook veel online diensten aan. Voor jong én oud. Maak bijvoorbeeld eens kennis met luisterboeken of e-books. De online Bibliotheek beschikt over meer dan 4100 luisterboeken en ruim 30.000 e-books. Of maak gebruik van de TijdschriftenBieb en lees een favoriet tijdschrift online.

Vragen?
Meer informatie over de bovenstaande diensten kijk dan op de website, stuur een email naar [email protected] of bel met 085-2733575. Ook is de bibliotheek bereikbaar via Twitter, Facebook en Instagram. Nog geen lid van de Bibliotheek, maar toch gebruik maken van de dienstverlening? Een lidmaatschap is eenvoudig geregeld.