Gemeente roept jongeren op om mee te denken over een nog leuker Putten

Foto: Archief

Omdat jongeren het beste weten wat Putten nodig heeft, roept de gemeente jongeren op om samen te bedenken hoe ze van Putten een nog leukere plek kunnen maken. Meedoen is mogelijk door het aanmelden voor de online sessie die op donderdag 9 juli van 19.00 uur tot 20.30 uur wordt gehouden.

Wat de gemeente betreft ligt de bal bij de jongeren en mogen zij zelf bepalen wat er die avond besproken wordt. Wel geeft de gemeente enkele voorbeelden als ‘misschien heb je geen goede plek om je vrienden te ontmoeten’, ‘wil je een activiteit coronaproof organiseren’ of ‘vind je het lastig om werk te vinden door corona’. Kortom, waar lopen jongeren tegen aan en wat zouden zij graag willen verbeteren in Putten. De gemeente hoort het graag.

Aanmelden voor de online sessie kan door het sturen van een mailtje naar [email protected] of via WhatsApp (06 – 3875 8112). Deelnemers krijgen dan een link om mee te doen. Na de sessie worden de adviezen van de jongeren aan de gemeenteraad aangeboden en wordt de raad gevraagd wat ze met de adviezen gaan doen.