Kringloopwinkel Overnodig opent vrijdag de deuren van het nieuwe pand

Foto: Archief
Na een periode van verbouwen, schilderen, verhuizen en inrichten openen de vrijwilligers van Kringloopwinkel Overnodig op vrijdag 26 juni om 10.00 uur de deuren van de nieuwe winkel. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in het grote pand aan de Achterstraat 77 (voormalige pand van Kok Meubelen).

De afgelopen maanden hebben de vrijwilligers zich ingezet om het nieuwe pand om te toveren tot een prachtige kringloopwinkel. De winkel is heel ruim opgezet en coronaproof gemaakt. Er is een duidelijke looproute gerealiseerd en als klanten deze route volgen dan komen ze in verschillende winkeltjes terecht. Te beginnen bij de huishoudelijke artikelen zoals serviesgoed en artikelen van Tupperware. De route vervolgend is er een grote ruimte waar textiel en kleding te vinden is. Ook zal hier een paskamer aanwezig zijn. Daarna komen de klanten terecht in de sport- en spelhoek. Hier is ook speelgoed te vinden. Er is een grote ruimte ingericht voor de tweedehands boeken en daar is tevens een grote leestafel te vinden. Als laatste komen de klanten terecht in een gedeelte waar muziekapparatuur en platen en cd’s te vinden zijn. De hele rechterzijde van de nieuwe winkel is omgetoverd tot meubelwinkel. In deze ruimte kunnen klanten ook het witgoed vinden.

De ‘winst’ die Kringloopwinkel Overnodig genereert wordt besteed aan goede doelen in de regio Putten. Kringloopwinkel Overnodig is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Neem voor verder vragen of informatie contact op via het bekende telefoonnummer 0341-356162 of stuur een mail naar [email protected].