Ernst & Luim Putten speelde Extra hulp op de eerste hulp

Foto: Eigen foto

Toneelvereniging Ernst & Luim Putten heeft afgelopen zaterdag (29 februari) voor een volle zaal de klucht `Extra hulp op de eerste hulp` gespeeld in Theater Stroud.<

Na maanden repeteren was het eindelijk zover; de deuren gingen om 19.30 uur open en om 20.00 uur dimde het licht. Van begin tot het einde van het stuk werd er veel gelachen. De reacties van het publiek waren geweldig en aan het einde kregen de spelers een staande ovatie.

Deze klucht speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis waar de oude verstrooide dokter Hogebaum ermee wil stoppen. Hij ziet per ongeluk de nieuwe schoonmaker Joop Kleiduif aan voor zijn nieuwe opvolger, wat leidt tot bizarre situaties. Joop, die dat ook best wel interessant vindt, doet dan ook zijn uiterste best als de nieuwe ‘dokter’ en heeft zo zijn eigen bijzondere behandelmethodes. Maar waar is dan de echte dokter? En wat voor vreemde patiënten komen er allemaal in het ziekenhuis?

Voor de voorstelling van zaterdag 7 maart zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor 10.00 euro per stuk. Deze zijn te reserveren via www.ernstenluimputten.nl.