Winkelcentrum Putten maakt evenementen voor 2020 bekend

Foto: Eigen foto

De ondernemers van Winkelcentrum Putten vinden het belangrijk dat het centrum bruist. De winkeliers geven het winkelend publiek en de toerist graag een prettig gevoel door de gastvrijheid, kwaliteit en door een fijne beleving te bieden. Zij hebben de afgelopen maanden een programma samengesteld dat daar zeker aan zal bijdragen.

Er worden in 2020 weer mooie evenementen georganiseerd. Door de vele zelfstandige ondernemers zijn er mooie eigentijdse winkels met verrassend assortiment. Tijdens het winkelen in Putten worden bezoekers dan ook geïnspireerd door mooie collecties en krijgen ze persoonlijk advies op het gebied van fashion, wonen, schoenen en uiterlijke verzorging. Ook kunnen bezoekers nog steeds gratis parkeren.

“In combinatie met mooie evenementen maakt het dat een dag shoppen in Putten, een dag genieten is”, meent Henri Stoffelsen, voorzitter WCP. “Dit jaar zijn we weer de samenwerking aangegaan met VVV Putten+. Zij zullen in opdracht van Winkelcentrum Putten de evenementen organiseren. Veel vertrouwde WCP evenementen zijn terug te vinden op de evenementenkalender. Zo is de organisatie al druk met de voorbereidingen voor onder andere Trendzz, KIEK es Putten en zelfs al met het Winterfeest.”

Het eerste evenement wat nu op de planning staat is Putten Ruimt Op! waarbij de ondernemers hun restanten van de winter collectie aanbieden tegen lage prijsjes.

Particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen die het leuk vinden om aan te haken bij een evenement met een passende activiteit óf een leuk idee kunnen contact opnemen met VVV Putten+. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Alle activiteiten voor 2020 op een rij

vrijdag 21 en zaterdag 22 februari – Putten ruimt op!, zaterdag 4 april – Trendzz, zaterdag 13 juni – Smaakvol Putten, zaterdag 11 juli – KIEK es Putten, zaterdag 18 juli – Muziek terras, donderdag 23 juli – BOERin, zaterdag 1 augustus – Muziek terras, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus – Putten ruimt op!, zaterdag 29 augustus – BOOM IN’ festival, zaterdag 12 september – Mode & Trenddag, zaterdag 14 november – Intocht Sinterklaas, zaterdag 28 november – Pietenpret en op zaterdag 12 december – Winterfeest.

Kijk voor uitgebreide informatie en een volledig overzicht van de evenementen op www.winkelcentrumputten.nl.