‘Van Woeste grond tot Wereldbomen’

Foto: Eigen foto

In de herfstvakantie worden er op Landgoed Schovenhorst diverse wandelingen voor het hele gezin gehouden. Zo wordt op woensdag 23 oktober het middagarrangement ‘Van Woeste grond tot Wereldbomen’ aangeboden.

Vanaf twaalf uur worden de deelnemers ontvangen bij Brasserie Schovenhorst met de herfstlunch ‘Het Boomstammetje’. Om half twee gaan de aanwezigen dan op stap met gids Aart. De Veluwe was woeste grond, maar hoe zijn deze bomen uit de hele wereld hier dan gekomen? Het is allemaal in 1848 begonnen. Was het passie.. of ondernemend?  Nieuwsgierig geworden? Wandel dan met deze rondleiding mee en luister naar de geschiedenis van de Helden van Schovenhorst en hoe deze wereldse bomen hier in Putten terecht zijn gekomen. Bij terugkomst nog even nagenieten bij de Brasserie van een heerlijk afsluitend herfstdrankje, zoals een Bockbiertje, warme chocomelk met slagroom of een lekker Glühweintje.

Voor deze herfstlunch inclusief één consumptie, rondleiding en een afsluitend herfstdrankje betalen belangstellenden 20.00 euro per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 12.50 euro per kind. Lopers die alleen de wandeling willen meemaken betalen 5.00 euro per persoon (contant). De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.

Voor meer informatie en aanmelden bekijk de website www.schovenhorst.nl of stuur een email naar [email protected]. Landgoed Schovenhorst is gevestigd aan de Garderenseweg 93 in Putten.