‘De Smaak van Schovenhorst’

Foto: Eigen foto

In de herfstvakantie worden er op Landgoed Schovenhorst diverse wandelingen voor het hele gezin gehouden. Zo wordt er op dinsdag 22 oktober het middagarrangement ‘De Smaak van Schovenhorst’ aangeboden.

Vanaf twaalf uur worden de deelnemers ontvangen bij Brasserie Schovenhorst met de herfstlunch ‘Het Bosrond’. Om half twee gaan de aawezigen dan op stap met gids Gerda en haar verrassende ‘Smaak van Schovenhorstkar’. “We gaan kijken, proeven en ruiken. Ook nieuwsgierig welke producten afkomstig zijn van de bomen van Landgoed Schovenhorst? En wat deze bomen zo bijzonder maakt? Van de olie van een walnoot tot de zachte schors van de Mammoetboom. Alles komt voorbij. Bij terugkomst nog even nagenieten bij de Brasserie van een heerlijk afsluitend herfstdrankje, zoals een Bockbiertje, warme chocomelk met slagroom of een lekker Glühweintje.

Voor deze herfstlunch inclusief één consumptie, rondleiding en een afsluitend herfstdrankje betalen belangstellenden 20.00 euro per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 12.50 euro per kind. Lopers die alleen de wandeling willen meemaken betalen 5.00 euro per persoon (contant). De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.

Voor meer informatie en aanmelden bekijk de website www.schovenhorst.nl of stuur een email naar [email protected]. Landgoed Schovenhorst is gevestigd aan de Garderenseweg 93 in Putten.