De Engelse theatergroep Illyria komt weer naar Schovenhorst, koop nog snel kaarten in de voorverkoop

Foto: Landgoed Schovenhorst

Hét grootse jaarlijks terugkerende evenement op Landgoed Schovenhorst vindt weer plaats op zaterdag 31 augustus. De Engelse theatergroep Illyria treedt op met een stuk van Shakespeare ‘The Tempest, een comedy met een happy end…’

De voorstelling begint om 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op het Weitje bij het Witte Boerderijtje. Neem een picknickmand en kleed of stoel mee om alvast in de stemming te komen. Ongeacht de weersomstandigheden zal de voorstelling doorgaan. Zorg voor warme kleding voor als het wat frisser wordt en eventueel een regenjas, ook de muggenspray mag niet vergeten worden.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl. De voorverkoop duurt tot donderdag 15 augustus. Volwassenen betalen 19.50 euro voor een kaartje (voorverkoop 17.50 euro), kinderen tot 13 jaar betalen 15.00 euro (voorverkoop 12.50 euro) per persoon. Vrienden van Schovenhorst betalen 16.50 euro om binnen te komen.

Kijk voor meer informatie op de website www.schovenhorst.nl. Landgoed Schovenhorst is te vinden aan de Garderenseweg 93 in Putten.