Warme Winteravond in Theater Stroud

Foto: Jaap Reedijk

Wie zaterdagavond 3 november in Theater Stroud naar de cabaretgroep Niet Schieten met hun voorstelling ‘Tijd voor een trio’ gaat, die valt met zijn neus in de boter. Voorafgaand aan de voorstelling is er een Warme Winteravond, speciaal bedoeld om bezoekers (kosteloos) te laten genieten van een hapje, drankje en leuke stands van de sponsoren van Theater Stroud.

Voorzitter Astrid van Schaik vertelt: “In het verleden organiseerden wij de ‘Ladies Nights’ voor onze theaterbezoekers. Altijd heel gezellige en druk bezochte avonden. En hoe leuk het ook was met al die vrouwen bij elkaar, van dat concept zijn we nu afgestapt om voortaan óók de mannen naar ons toe te trekken. De belangrijkste reden voor de Warme Winteravond is om het ál onze theaterbezoekers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast is het een leuke manier om onze sponsoren de gelegenheid te geven zich aan ons publiek te presenteren. Ieder sponsor pakt dat op zijn eigen manier aan, een leuke productpresentatie, een lekkere proeverij of een boeiende workshop, er is van alles te zien, te proeven en te beleven. Ruim een uur voor de voorstelling begint en tijdens de pauze van de voorstelling kunnen bezoekers de stands bekijken.”

Op vertoon van een kaartje voor de voorstelling is het bezoeken van de Warme Winteravond gratis. Kaarten (17,50 euro) voor de voorstelling van Niet Schieten zijn nog te krijgen via
www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De Warme Winteravond start om 19 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur.