Maak kennis met Djembé in drie lessen of volg de ‘glas in lood’ workshop

Foto: Vuvera

Maak kennis met Djembé in drie lessen of volg de ‘glas in lood’ workshop bij Vuvera. Beide workshops worden gegeven in drie lessen.

Glas in lood is een oud ambacht dat weer in ere wordt hersteld. In de minicursus die door Vuvera gegeven wordt maken deelnemers een eigen raamwerk. Nadat de glaskleuren zijn gekozen, leren deelnemers het glas op maat snijden en vervolgens het patroon in lood zetten. Daarna wordt er gesoldeerd en wordt het raam verder afgewerkt. Aan het eind van deze cursus nemen de cursisten het zelfgemaakte raamwerk mee naar huis. De minicursus van 3 lessen kost 82 euro en dat is inclusief materiaal. Belangstellenden wordt geadviseerd zich snel in te schrijven, want vol=vol. De workshop wordt gegeven op de donderdagavonden 4, 11 en 18 oktober in Het nieuwe Palet aan de Cronjéstraat 46 in Ermelo. Opgeven kan via https://www.vuvera.nl/item/minicursus-glas-in-lood-code-175.html

 

Cursus Djembé spelen

 Zin in ontspannen genieten? Doe dan mee met deze korte cursus/workshop Djembé spelen. Er wordt muziek gemaakt en de insteek is dat cursisten leren spelen, maar vooral ook dat ze er plezier in hebben. Nu 3 lessen samen voor 55 euro. Schrijf snel in, want ook hier geldt vol=vol. De lessen worden gegeven op de vrijdagavonden 5, 12 en 19 oktober in Het nieuwe Palet aan de Cronjéstraat 46 in Ermelo. Klik voor aanmelden op de volgende link https://www.vuvera.nl/item/cursus-djembe-spelen-code-351.html.

Vuvera is telefonisch bereikbaar onder nummer (0341) 55 20 55 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11:30 uur, behalve in de schoolvakanties.