Winnaars sjoelwedstrijd SWP bekend

Lindo neemt zijn prijs in ontvangst
Lindo neemt zijn prijs in ontvangst
Foto: SWP

Tijdens het open huis van Stroud presenteerden alle organisaties die gevestigd zijn op het nieuwe Zorgplein in Stroud zichzelf. De medewerkers van Stichting Welzijn Putten stonden voor de bezoekers klaar om hen de nieuwe werkruimtes te laten zien. En natuurlijk werd de tijd genomen om vragen te beantwoorden en om informatie over SWP te geven én er was een sjoelwedstrijd.

Er werd volop informatie verstrekt over mantelzorg en ondersteuning aan mantelzorgers. Ook werd er aandacht gevestigd op de activiteiten van WoonGemakPutten, een project dat SWP en de Gemeente Putten samen organiseren en waar het accent ligt op zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis blijven wonen. Tevens werden de nieuwe projecten die SWP in samenwerking met de gemeente en andere partners organiseert rondom het bestrijden van armoede bij kinderen, maar ook vrijwilligers die zich inzetten bij en voor statushouders en programma’s om laaggeletterdheid te bestrijden toegelicht.

Naast het verstrekken van informatie was er een sjoelwedstrijd waar de spanning af en toe te snijden was. Zo’n 45 Puttenaren in de leeftijd van 7 tot en met 78 jaar hebben mee gedaan aan deze wedstrijd waarin er werd gesjoeld voor een cadeaubon ter waarde van 25.00 euro. Lindo Fredriks heeft de hoogste score behaald in de leeftijdscategorie jonger dan 25 jaar en Ed Goris heeft de cadeaubon in de leeftijdscategorie 25 plus gewonnen. Inmiddels hebben de prijswinnaars hun prijs in ontvangst genomen.

Wilt u meer informatie over SWP? Kom dan gerust langs in Stroud, Brinkstraat 91 in Putten.