Zielman Makelaardij verkoopt ook woningen nieuwbouw Rimpeler

Foto: Zielman Makelaardij

Velen hebben er lang op gewacht, maar nu gaat toch echt de verkoop van de nieuwbouw in plan Rimpeler van start. Deze nieuw te bouwen wijk is gelegen aan de westkant van Putten, tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg.

Dorps, groen en sfeervol. Zo is deze nieuwe wijk te karakteriseren. Rimpeler wordt omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor een volle woonwijk ontstaat. Een fijn thuis zowel voor starters als gezinnen.

Er worden circa 300 woningen gebouwd. De verkoop van de eerste fase die aanstaande donderdag van start gaat omvat 12 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 16 tweekapwoningen. Zie woneninrimpelerputten.nl.

In deze wijk is gekozen voor duurzaam bouwen, dus bijna energie neutraal. Er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen, er worden slimme isolatietechnieken toegepast en gas wordt vervangen door elektriciteit.

Donderdag 12 juli 2018 van 16.00 uur tot 19.00 uur bent u van harte welkom op de bouwlocatie. Natuurlijk is het team van Zielman Makelaardij dan ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.