Bronkhorst Gazonrenovatie: een mooi nieuw gazon

Foto: Bronkhorst Gazonrenovatie

Bronkhorst Gazonrenovatie verzorgt onderhoud, renovatie en ongediertebestrijding voor gazons.

Aanleg van gazons

Heeft u altijd al een mooi en fraai siergazon, of een sterk speelgazon willen hebben voor uw kinderen? Wij kunnen dit voor u in de puntjes aanleggen met graszoden of inzaaien met graszaad. Ook een sproeisysteem behoort tot de mogelijkheden, voor een altijd mooie groene grasmat ook bij droogte.

Onderhoud van gazons

Een strak en mooi gazon vraagt veel zorg en aandacht. Wij kunnen een compleet pakket aanbieden om uw gazon het hele jaar er stralend uit te doen zien. Van aanleg tot onderhoud. Ook bemesting behoort tot de mogelijkheden.

Doorzaaien & bemesten

Bent u niet tevreden na het verticuteren van het gazon? Dan kunnen wij het na het verticuteren door zaaien met onze doorzaaimachine. Om een gazon in goede conditie te houden moet er een goed bemesting plaats vinden. Ons advies is om een gazon vier keer per jaar te bemesten.

Ongediertebestrijding

Er kunnen altijd in korte tijd ziekte en plagen ontstaan in uw mooie gazon of grasveld. Er zijn bepaalde ziekten en plagen die moeilijk te behandelen zijn. Dit moet op locatie bekeken worden wat de oorzaak kan zijn als de grasmat dode plekken, kringen, of andere afwijkingen heeft. Wij kunnen hierin helpen met advies en eventuele behandeling daarvan.

Wilt u ook een mooi en probleemloos gazon? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bronkhorst Gazonrenovatie
Arkemheenseweg 30
3882 NV Putten
06 – 12 84 56 86
[email protected]
www.bronkhorstgazonrenovatie.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Bronkhorst Gazonrenovatie