Woning van de maand: Lage Engweg 37 te Putten

In deze serie presenteren wij, het team van Zielman Makelaardij, maandelijks een woning. We trappen af met een bijzonder object, uitgebouwd en instapklaar, Lage Engweg 37 te Putten. Van origine gebouwd in 1972, in 2013 grondig verbouwd.

Wat een plaatje! Deze 2-onder-1-kapwoning is voorzien van alle gemakken. Een ruime woonkamer waar aan lichtinval zeker geen gebrek is, een moderne keuken en badkamer, vier slaapkamers en extra ruimte in de kelder. Royaal de ruimte dus voor grote gezinnen om heerlijk te wonen. Fraai uitgebouwd aan de achterzijde en volledig instapklaar. Geen gedoe met slopen, breken of opknappen. Inpakken en verhuizen maar!

De gehele woning verkeerd in perfecte staat. Buiten ontbreekt het ook aan niets: de gezellige overkapping, vijver en het afgewerkte houthok/opslag maken het plaatje compleet. Naast de royale binnenruimte beschikt de woning ook nog over een garage en carport.

Lage Engweg 37 te Putten

Vraagprijs € 420.000,- k.k.

woning

Met trots presenteren wij u deze maand deze fraaie 2-onder-1-kapwoning, die met smaak is gerestaureerd. Ook uw woning verkopen? Neem contact op met ons kantoor, via 0341 360 244 of via e-mail [email protected]. Een vakkundig en dynamisch team staat voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zielman.nl.