Winst voor minigolfvereniging de Veluwe

Foto:

De Puttense minigolfvereniging (MGV) de Veluwe heeft de leiding weer gepakt in de tweede klasse. Dit gebeurde door een klinkende overwinning op MGV de Vrije slag uit Wageningen.
De Puttenaren hadden geen enkel probleem om deze wedstrijd in winst om te zetten tegen de middenmoter uit Wageningen. Voor de wedstrijd was het alleen de vraag of de nederlaag tegen Duno4 uit Doorwerth was verwerkt en dat bleek ruimschoots het geval te zijn. Het team met de zeer geroutineerde Hens Wouters en Herman Kas in de basis maakte een haast onoverwinnelijke indruk op de eigen minigolfbaan. Alleen in de uitwedstrijden is dit team soms kwetsbaar en loopt nog wel eens tegen een verliespartij aan. Maar dat geldt voor meer teams in de tweede klasse. Duno3 spande de kroon door thuis te verliezen van het team Duno5. Deze nederlaag maakt de naderende ontmoeting met het team van de Veluwe alleen maar interessanter. Voor de Veluwe zal Rick Beijnen dan zijn debuut maken. En dat versterkt het team voor deze belangrijke wedstrijd.

Bij tegenstander Duno3 keert waarschijnlijk Ilse Smit terug op haar oude thuisbaan in Putten. Het team met Sietse van Zandvoort en Mathilda van Huenen maakt een zeer sterke indruk. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Publiek is van harte welkom om de wedstrijd die op 7 mei vanaf 10.00 uur gespeeld wordt te komen bekijken bij Terra Nova aan de Nijkerkerstraat 12 in Putten.