Conciërge uit De Luizenmoeder treedt solo op met ‘Onze Henry’

Foto: Jouk Oosterhof

De meesten kennen hem waarschijnlijk als conciërge uit de TV-serie De Luizenmoeder. Maar nu treedt Henry van Loon solo op met zijn cabaretvoorstelling ‘Onze Henry’ op zaterdag 7 december 2019 in Theater Stroud.

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en  hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

‘Onze Henry’ is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon die geboren is in 1982 in Oirschot. Daarnaast is Henry opnieuw op televisie te zien in zijn glansrol van schoolconciërge Volkert in De Luizenmoeder. De pers looft hem met de volgende woorden: ‘Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders’ (Volkskrant).

Kaarten (22 euro inclusief pauzedrankje) zijn te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV aan het Kerkplein of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.