Kies een onderwerp en ga onderling in debat

Foto: Eigen foto

De VVD Harderwijk-Hierden nodigt inwoners uit onderling in debat te gaan over zelfgekozen onderwerpen. De raadszaal in het Huis van de Stad aan de Havendam 56 in Harderwijk staat daarvoor dinsdagavond 26 november vanaf 19.30 uur ter beschikking.

Ook inwoners uit Ermelo, Putten en Nunspeet zijn van harte welkom. Inwoners die geen onderwerp willen aandragen, maar wel het inwonersdebat willen bijwonen zijn van harte welkom.

Debat deelnemers nemen plaats op de banken van de gemeenteraadsleden, toeschouwers en supporters op de tribune. Vervolgens wordt gedebatteerd zoals dat ook in de gemeenteraad plaats vindt. Hoe leuk is dat! Gemeenteraadslid Peter de Groot legt uit hoe dat gaat, opdat onervaren deelnemers van meet af aan mee kunnen doen aan het debat. Dus draag zelf een onderwerp aan voor één van de debatten. De stikstof impasse zal op deze avond niet worden opgelost, maar elk onderwerp leidt door debat wel tot verdieping. Dat geldt voor zowel landelijke als lokale onderwerpen en knelpunten. Breng een eigen onderwerp in en ervaar de mening van anderen.

Peter de Groot trapt samen met wethouder Bert van Bijsteren om 20.00 uur af met een introductie hoe de politiek werkt en hoe zij invulling geven aan hun politieke rol binnen de gemeente. Daarna starten de debatten die tot 22.00 uur duren. De avond wordt afgesloten met een liberale netwerkborrel.