Getuigen gezocht van woninginbraak aan de Ds. de Jagerstraat

Foto: Redactie

De politie onderzoekt een woninginbraak aan de Ds. de Jagerstraat en zij vragen of buurtbewoners misschien iets gezien of gehoord hebben wat relevant is voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 5 oktober 10.00 uur en zondag 6 oktober 18.19 uur in de Ds. de Jagerstraat met als toedracht openbreken/forceren/inslaan/ingooien. De politie vraagt getuigen die een persoon of personen gezien hebben die zich mogelijk vreemd gedroegen. Of wellicht zijn er getuigen die verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) hebben gezien in de straat of in de omgeving. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek.

Iedereen die iets is opgevallen waarvan men vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, wordt gevraagd direct contact op te nemen met de politie via de ‘Reageren’-knop op de website. Alle informatie is welkom, ook details waarvan buurtbewoners misschien denken dat ze niet belangrijk zijn. Ook is het mogelijk om de informatie anoniem door te geven. Bel hiervoor met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Iedereen die iets verdachts in de omgeving, een persoon of een auto ziet wordt gevraagd het signalement og het kenteken van de autot te noteren. Vel bij verdachte situaties altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt dan 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn tips te vinden om een woninginbraak te voorkomen.