Walk and Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

Foto: Archief

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk and Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Bij het schrijven van een sollicitatiebrief of het maken van een CV is het handig om hier iemand anders naar te laten kijken. Vaak zijn de sollicitanten er lang mee bezig geweest en dan ziet men vaak niet meer dat een zin niet klopt of dat de informatie niet volledig is in de CV.

Maandagochtend 30 september gaan de aanwezigen aan de slag met sollicitatiebrieven en CV’s. Bezoekers kunnen hun CV en een sollicitatiebrief en de daar bij behorende vacature meenemen. Tijdens deze Walk and Talk kunnen de bezoekers elkaar om tips vragen om hun brieven en CV’s nog beter te maken.

Op maandag 30 september zijn de deuren van de bibliotheek geopend van 9.30 uur tot 11.30 uur. Om 10 uur wordt er met het thema gestart. Deelname aan de Walk and Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl. Aanmelden is niet nodig.