Sprankelende modeshows in Winkelcentrum Putten

Foto: Erik Rudolfs fotografie

Ook zo’n zin om de kledingkast aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stylen? Kom dan zaterdag 14 september naar de Mode- en Trenddag in Winkelcentrum Putten en raak geinspireerd tijdens de modeshows waar de mannequins de nieuwe najaarscollectie tonen.

“Putten is het modecentrum van Midden Nederland met veel zelfstandige winkels en een zeer gevarieerd aanbod. De ondernemers zijn enthousiast en halen dan ook alles uit de kast tijdens de Mode- en Trenddag voor een unieke mode en lifestyle beleving”, aldus VVV Putten.

Op maar liefst twaalf catwalks en rode lopers worden meer dan veertig sprankelende shows gegeven tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Van kinder- en tienermode tot aan dames-, heren- en bruidsmode.

Naast kleding worden ook schoenen, accessoires, brillen en de laatste kooktrends gepresenteerd. Daarnaast zijn er geur-, huid- en make-up adviseuses aanwezig die graag adviseren over de laatste trends.

Het programma en de tijden van de modeshows zijn te vinden op www.winkelcentrumputen.nl. Ook zullen op de dag zelf flyers worden verspreid.

Reacties