Hakim verzorgt een optreden in het centrum tijdens Boom in’

Foto: Erik Rudolfs

Het hele gezin is welkom voor een middag vol optredens en activiteiten tijdens Boom in’ op zaterdag 13 juli. Er is van 14.00 uur tot 17.00 uur een gratis familieprogramma in het centrum van Putten.

Kom ontdekken bij de Burgemeester van Buiten, maak je eigen bijenhotel, timmer je eigen bankje of ga op de foto met Koning Bos. Dit jaar komt Hakim optreden, hij is bekend van Sesamstraat.

Sinds 2016 organiseren de VVV Putten en Cultuurkust met hulp van de WCP het evenement Boom in’ Putten. Andere jaren startte het feest met een festival op Landgoed Schovenhorst met kampvuurtjes, optredens en lekker eten. Helaas bleek dat onderdeel niet meer haalbaar voor de organisatie, waardoor alle aandacht is komen te liggen op de zaterdagmiddag en op kinderen.

De hele middag is er van alles te doen en te beleven. Maak muziek, kijk naar straattheater of ga naar de gratis voorstelling van Hakim. Hakim Traïdia is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater‐ en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.