Wie mag zich de beste darter van Putten noemen?

Foto: Redactie

Ook dit jaar staat het terugkerend fenomeen van de Gesloten Puttense Dartskampioenschappen op de agenda. Voor menig dartsliefhebber een evenement die met rood in de agenda staat genoteerd.

Wederom heeft dit evenement dit jaar, evenals voorgaande jaren, in Rijschool Rijweg uit Putten, een geweldige betrokken sponsor gevonden en behouden.

Vrijdagavond 5 juli zal het toernooi worden afgetrapt met het koppeltoernooi, gevolgd op de zaterdagmiddag met het single toernooi. Dit alles zal zich afspelen op het recreatieterrrein Boslust aan de Schovenhorsterveldweg 6 in Putten. Dit is ook de thuishaven van Darts Vereniging Boslust, die dit jaar voor het eerste de gehele organisatie in handen heeft.

Een prachtig toernooi staat ons weer te wachten waar gestreden zal worden om de schitterende bokalen, maar zeker ook om de eer om een jaar lang Puttens beste darter genoemd te mogen worden. Wie lukt het om regerend Puttens kampioen Gerrit van der Weerd te onttronen?

Gelijk aan het single toernooi speelt de jeugd ook hun eigen toernooi op 1 van de mooie banen bij Boslust. Een goede gelegenheid om te ervaren hoe leuk het darten is, en een mooie kans om je te meten met je leeftijdgenoten. Een ieder die graag dart en inwoner is van Putten of de dartsport beoefent in Putten mag deelnemen. En niet te vergeten: natuurlijk een hartelijke uitnodiging aan alle (dartende) dames. Jullie zijn meer dan welkom, dus meld je massaal aan.

Opgeven voor de toernooien kan via Facebook/geslotenputten, Facebook/dvboslust of stuur een mail naar [email protected].