kunstenaars, theatermakers en dansers kunnen hun kunsten vertonen in het centrum

Foto: Erik Rudolfs fotografie

Het centrum van Putten vult zich op zaterdag 10 augustus met kunst en cultuur. Optredens, kunstzinnige activiteiten en natuurlijk nog veel meer om te zien. Geen reden om thuis te blijven, maar Kiek es in Putten.

Dat er in Putten een groot aantal kunstenaars en andere talenten rondlopen mag geen nieuws heten, maar dat er een nieuw evenement is waarop we dat in het dorp gaan vieren is dat wel. Kiek es Putten is een middag vol met culturele en kunstzinnige activiteiten.

Kiek es op de kunstmarkt met werk en presentaties van lokaal talent, Kiek es naar al die leuke objecten in het straatbeeld en Kiek es naar straattheater, muzikanten en dansers.

Iedereen die zelf kunstenaar, theatermaker, danser is of anderszins cultureel actief in Putten of omgeving kan tijdens dit evenement zijn of haar kunsten vertonen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

Vanuit de organisatie worden plaatsen gefaciliteerd aan mensen die in een activerende vorm hun talent willen laten zien op zaterdag 10 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Putten. Aanmelden kan tot eind juni.

Kiek es wordt georganiseerd door VVV Putten en Cultuurkust in opdracht van WCP en Gemeente Putten.