School De Wegwijzer korfbalkampioen 2019

De drie dolle korfbaldagen van Korfbal Vereniging de Meeuwen stonden voor afgelopen maandag, dinsdag en woensdag weer op het programma.

Het schoolkorfbaltoernooi wordt steeds meer een mooi Puttens feest voor ruim duizend kinderen van alle basisscholen in Putten. Alle teams binnen de vereniging hebben voor scheidsrechters gezorgd en er waren ongeveer tachtig vrijwilligers bij het evenement betrokken.

“Het was drie dagen mooi weer op de korfbalvelden van de Meeuwen. Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi heeft weer veel mensen, maar vooral onze jeugd in beweging gebracht. Wat een prachtige beleving en maatschappelijke bijdrage is er weer geleverd en wat een plezier en fanatisme in de strijd om het hoogst haalbare…de Puttense schoolkorfbalwisselbeker”, vertelt bestuurslid Harry Hoorn. “Al in december 2018 is er weer vergaderd om alles georganiseerd te krijgen en alles op rolletjes te laten verlopen en dat is ook dit jaar weer naar volle tevredenheid gelukt. Met dank aan alle vrijwilligers.”

“De teams werden in verschillende poules ingedeeld en zo kwamen dan per poule de nummers 3, 2 en 1 boven drijven. Een spektakel als de prijzen worden uitgereikt door de organisatie.
Op de woensdagavond was er dan het hoogtepunt, omdat dan de poulewinnaars van groep 8 op het hoofdveld tegen elkaar moesten spelen om zich winnaar van Putten te mogen noemen. Dit jaar was het de school ‘de Wegwijzer’. Van harte gefeliciteerd en op naar een nieuwe uitdaging in 2020. Bedankt ook aan de Rabobank en aan supermarkt Plus Dee voor de duurzame bijdrage aan dit festijn.”