Zesentwintig woningen gepland op braakliggend terrein aan de Wallenbergstraat

Foto: Gemeente Putten

In samenspraak met de Woningstichting Putten heeft de gemeente een plan ontwikkeld voor de bouw van zesentwintig appartementen op het deels braak liggende terrein aan de Wallenbergstraat. Dinsdag 21 mei is er tussen 19.00 uur en 20.30 uur een inloopavond in het kantoor van Woningstichting Putten aan de Spoorstraat 2.

In de nieuwe situatie wordt voorzien in de bouw van zesentwintig huurappartementen in twee gebouwen. Het eerste blok bestaat uit drie bouwlagen en zestien appartementen. Blok twee bestaat uit drie bouwlagen en tien appartementen.

Op 3 juni 2017 en 26 maart 2018 zijn er twee inloopavonden gehouden over de nieuwbouwplannen aan de Wallenbergstraat. Tijdens de komende inloopavond kunnen belangstellenden kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen aan medewerkers van de gemeente en van de woningstichting. Bijvoorbeeld over het bestemmingsplan zelf, de procedures en de gemaakte keuzes. Er is geen gezamenlijke opening of afsluiting, dus iedereen kan komen en gaan wanneer het uitkomt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf maandag 20 mei ter inzage bij de Publiekswinkel gemeente Putten aan de Verlengde Dorpsstraat 3.