Fietskijkdag bij het politiebureau

Foto: Gemeente Putten

De gemeente Putten houdt weer een fietskijkdag voor Puttenaren die hun fiets kwijt zijn geraakt door diefstal. De fietskijkdag wordt op zaterdag 13 april tussen 09.00 uur en 10.30 uur gehouden bij het politiebureau aan de Brinkstraat 67/69.

De kijkdag is uitsluitend bedoeld voor inwoners van de gemeente Putten die aangifte hebben gedaan bij de politie. Zij kunnen dan tijdens de kijkdag op vertoon van een proces-verbaal, aankoopbewijs van de fiets en/of de fietssleutel het politiebureau bezoeken. Tevens dienen bezoekers een geldig legitimatiebewijs te tonen. Medewerkers van de gemeente begeleiden de aanwezigen ter plekke bij het zoeken naar de fiets. Een afspraak maken is niet nodig.

Als de gestolen fiets er niet bij staat kunnen belangstellenden een bod doen op een andere gevonden fiets die bij het politiebureau staat.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om tijdens deze fietskijkdag te komen, kunnen tot en met vrijdag 19 april een afspraak maken met de gemeente om te kijken of de fiets erbij staat. Bel hiervoor naar telefoonnummer (0341) 359 757.