Elke ondernemer heeft een nieuw trendy assortiment en doet mee op de rode loper

Foto: Archief

De Puttense winkeliers tonen aanstaande zaterdag (6 april) de nieuwste trends voor het komende seizoen tijdens Trendzz. De lente is begonnen en dat is te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren en stijlen.

Belangstellenden kunnen zich laten verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Maak ook kennis met de laatste foodtrends en geniet van kookdemonstraties. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en er worden tussen 11.00 uur en 17.00 uur modeshows gehouden.

“Dit jaar gaan we nog meer shinen en het publiek verrassen”, verteld Sanne Koetsier van NOW Fashion. De ondernemers hebben de handen in één geslagen en gaan samen tweehonderd meter rode loper uitrollen in de Kerkstraat en All-in modeshows geven. Naast kleding, schoenen en brillen zullen ook andere winkeliers zich op een ludieke manier presenteren tijdens de All-in modeshows. “Elke ondernemer heeft weer een nieuw trendy assortiment en kan dus mee doen op de rode loper. We willen graag de inwoners van Putten en omstreken laten zien hoe divers het aanbod is in ons gezellige winkelcentrum.”

De shows vinden plaats om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Voor de laatste trends op interieurgebied kan het winkelend publiek ook in Putten terecht.

Kortom; 6 april zal winkelen in Putten een extra beleving geven. Houdt de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor het volledige programma of haal de programmaflyer bij één van de winkeliers. Trendzz wordt georganiseerd door VVV Putten⁺ in opdracht van Winkelcentrum Putten.