Debat provinciale verkiezingen in Stroud

Foto: Redactie

Het radioprogramma Klein Den Haag houdt morgen (donderdag 28 februari) in samenwerking met Veluwe FM een debat over de provinciale verkiezingen in Gelderland.

Voor de discussie zijn zes partijen uitgenodigd die op woensdag 20 maart meedoen aan de verkiezingen. Dat zijn het CDA, de ChristenUnie, de VVD, GroenLinks, D’66 en de SGP. De politici zullen de degens met elkaar kruisen over belangrijke Gelderse onderwerpen als wonen, verkeer, economie, Lelystad Airport, vakantieparken, toerisme en duurzaamheid.

Belangstellenden kunnen de avond bijwonen. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom in de foyer van Stroud in Putten om te komen kijken, luisteren en vragen te stellen. De toegang is gratis.

De uitzending van Klein Den Haag in Debat start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt natuurlijk live uitgezonden. Overal te beluisteren via www.veluwefm.nl/live-luisteren. Of via de ether (Putten 105.0FM, Ermelo 106.1FM en Harderwijk 107.7FM). Kabel: 93.1 FM voor Putten en Ermelo, 94.0 voor Harderwijk).