T-Rex restaurant BBQ & Smokehouse kiest voor Hert Bier

Foto: Henny Blokhuis

Al ruim negentien jaar lang weten veel liefhebbers van lekker eten T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse Putten te vinden. Bezoekers waarderen de laagdrempelige ambiance, de huiselijke gezelligheid, de dagelijkse openstelling, de aantrekkelijke prijzen en de gevarieerde, actuele kaart. De ondernemers van de horecagelegenheid hebben onlangs zeer bewust gekozen voor een samenwerking met Hert Bier.

“Wij willen met ons restaurant onderscheidend zijn. Dit doen we natuurlijk al vanaf de prille start negentien jaar geleden door in te spelen op actuele horecatrends, zoals puntzakken gevuld met huisgemaakte friet, Pulled Pork, speciaalbiertjes en natuurlijk met onze BBQ-gerechten volgens de Low & Slow bereidingswijze. Met de keuze om volledig over te gaan op Hert Bier onderscheiden wij ons in de markt. Bier en burgers matchen namelijk echt fantastisch samen. De koolzuur en hop in het bier passen perfect bij de burgers qua smaakintensiteit. Verder staat Hert Bier voor lokaal ondernemerschap, kwaliteit én zijn de mensen erachter down-to-earth, net als wij”, leggen Dirk Zwart en Remko Winkelaar, eigenaren van T-Rex, uit.

Samen sprongen ze bijna twintig jaar geleden in het diepe om een bourgondisch restaurant te beginnen. Vanaf dag één gingen ze zeven dagen per week open en dat is tot op heden nooit meer gewijzigd. Dirk en Remko zetten ieder hun individuele talenten, binnen hun eigen takenpakket, in. En dat vult elkaar naadloos aan. In 2018 heeft het restaurant nog een grote verbouwing gehad met als resultaat een ongedwongen industriële sfeer. Het aantal zitplaatsen is hierbij fors gestegen naar ruim honderd. Een enthousiast team van ongeveer zestien medewerkers zet zich in om klanten een smakelijke beleving te bezorgen. T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse biedt ook eigen catering vanaf dertig personen, een barbecuebuffet vanaf zeventig personen en afhaalservice.

Beheersing van de BBQ-techniek zit in het DNA. Met uitmuntende BBQ-kwaliteiten heeft het restaurant diverse wedstrijden weten te winnen. T-Rex behoort inmiddels tot de Nederlandse top. Niet alleen het – op kolen of hout gerookte – vlees en de groenten vallen in de smaak, ook de grote keuze aan eigen sauzen en speciale kruidenmixen.

Het Veluwse Hert Bier – een eerlijk bier van mouten, kruiden en specerijen – komt uit Putten en is verkrijgbaar bij diverse restaurants en horeca. Wat in 2014 is begonnen met tripel bier ‘ZWAAR LEVEN’ is inmiddels uitgegroeid tot zeven verschillende bieren, ieder met een ludieke naam. Hert Bier maakt een grote ontwikkeling door. Sinds het najaar van 2018 zijn er ook educatieve en smakelijke rondleidingen ‘De Hert Bier Tour’ mogelijk door de Veluwse Brouwerij.