Oude tijden herleven met muziek van Robert Long

Foto: Redactie

Terug in de tijd met de muziek van Robert Long. Vier solisten brengen zijn warme klanken terug op de planken in de try out ‘Robert Long 75 jaar: de dag dat ik Robert Long ontmoette’. Te zien op donderdag 7 februari in het totaal vernieuwde Theater Stroud.

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer door hem kunnen worden uitgevoerd, zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen. Dat gebeurt in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een verrassende manier worden gezongen door Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot.

De solisten worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long samenwerkte. Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja, zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Kaarten zijn voor 27 euro verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.