PHG Boekenmarkt met verkoop van schilderijen

Foto: PHG

De eerstvolgende Boekenmarkt van het Puttens Historisch Genootschap wordt morgen (zaterdag 26 januari) gehouden. Tijdens de boekenmarkt wordt er, naast de verkoop van boeken, lp’s, Cd’s en Dvd’s, extra aandacht besteed aan kunst. Er zijn veel boeken over kunst te vinden, maar ook de schilderijen van Henk Vijge worden verkocht. De boekenmarkt is geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie. Niet te vergeten een gezellige stamtafel. Iedereen is hartelijk welkom op de PHG Boekenmarkt, een locatie voor elke boekenliefhebber en -verzamelaar. De nieuwe Boekenlegger 2019 ligt ook nog voor bezoekers klaar.

De PHG Boekenmarkten vinden plaats in de voormalige basisschool “Klein Schovenhorst” aan de Bilderdijkstraat 45 in Putten (eigen ingang tegenover de Aldi).

Meer aanvoer van tweedehands boeken is ook altijd welkom. Neem hiervoor contact op met Peter Vink. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-5117 9335.