Gemeente vraagt reacties op het ontwerp voor de reconstructie Postweg en Drieseweg

Foto: Gemeente Putten

Het groot onderhoud aan de Postweg en Drieseweg staat gepland ná de zomervakantie. Volgende week beginnen de nutsbedrijven met het vervangen van alle elektra-, gas- en waterleidingen. Dit werk duurt ongeveer twintig weken. De gemeente Putten vraagt bewoners te reageren op het gepresenteerde ontwerp voor de reconstructie.

Voordat het groot onderhoud aan de Postweg en Drieseweg kan worden uitgevoerd, moet het ontwerp definitief worden vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders. Tijdens de drukbezochte informatieavond op 20 december 2018 in Stroud is er een voorlopig ontwerp gepresenteerd voor de reconstructie. Het voorlopige ontwerp kan op basis van de wensen en ideeën van de bewoners nog worden aangepast. Daarom vraagt de gemeente om reacties van de bewoners.

Vooral reacties met betrekking tot het soort wegdek (asfalt of klinkers), soort openbare verlichting (er zijn drie proefopstellingen in de beide straten geplaatst), soort oprit van de plateaus (kleurgebruik) en mogelijke oplossingen voor de kruisingen Postweg-Drieseweg, Drieseweg-Pieter Vijgehof en Drieseweg-Bosrand zijn welkom.

Uiteraard is het ook mogelijk ideeën over andere zaken te laten weten, bijvoorbeeld over het parkeren. In dat geval adviseert de gemeente om samen met de buren met een voorstel te komen. Gezamenlijke ideeën en voorstellen maken een grotere kans. Reageren kan tot maandag 14 januari 2019.

Op www.putten.nl/postweg-drieseweg is meer te lezen over de plannen en daar is ook de presentatie te vinden. Lees daar ook de ‘vaste kaders’. Dit zijn onderwerpen die in principe niet in aanmerking komen voor inspraak. Dit heeft onder andere te maken met de eisen voor de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van hulpdiensten.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met de heer J.J. van den Hoek via telefoonnummer (0341) 359 761 of via de e-mail [email protected].

'

Reacties

article
7458
Gemeente Putten
Het groot onderhoud aan de Postweg en Drieseweg staat gepland ná de zomervakantie. Volgende week
https://putten.nieuws.nl/nieuws/7458/gemeente-vraagt-reacties-op-het-ontwerp-voor-de-reconstructie-postweg-en-drieseweg/
2019-01-09T15:29:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2019/01/09151155/02PNN19-Postweg-en-Drieseweg.jpg
Drieseweg, Groot onderhoud, Postweg, putten
Gemeente, Nieuws