Gemeente Putten wijzigt dienstverlening tijdens jaarwisseling

Foto: Gemeente Putten

Door de jaarwisseling zijn er wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente Putten. Dit geldt voor het gemeentehuis, het afvalbrengstation, de afvalinzameling en de ondergrondse containers voor glas en textiel.

Het gemeentehuis is gesloten op maandag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag) en dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag). Op woensdag 2 januari opent het gemeentehuis pas om 10.00 uur vanwege het nieuwjaarsontbijt. Dit geldt voor de Publiekswinkel aan de Verlengde Dorpsstraat 3, het gemeentehuis aan de Vanenburgerallee en de locatie ‘politiekantoor’.

Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op maandag 31 december (zoals elke maandag) en dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag). Dinsdag 1 januari wordt er ook geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar woensdag 2 januari. Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan gewoonlijk. Zet het afval daarom op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de weg.

De ondergrondse containers voor glas en textiel worden op maandag 31 december afgesloten. Dit om vernielingen tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op woensdag 2 januari worden de ondergrondse containers weer geopend.