Wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente voor de komende kerstperiode

Foto: Redactie

Door de kerstdagen zijn er wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente. Dit geldt voor het gemeentehuis, het afvalbrengstation, de afvalinzameling en de markt.

Het gemeentehuis is gesloten op dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) en woensdag 26 december (Tweede Kerstdag). Dit geldt voor de publiekswinkel gemeente Putten aan de Verlengde Dorpsstraat 3, het gemeentehuis Vanenburgerallee en de locatie politiekantoor.

Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op maandag 24 december (zoals elke maandag); dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) en woensdag 26 december (Tweede Kerstdag).

Ook het afval wordt op een andere dag opgehaald dan gewoonlijk. Dinsdag 25 december wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar vrijdag 28 december. Woensdag 26 december wordt geen afval ingezameld. Deze inzameldag verschuift naar donderdag 27 december. Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan normaal. Daarom is het verstandig het afval op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de weg zetten. Kijk voor meer informatie op de website www.mijnafvalwijzer.nl.

De weekmarkt van woensdag 26 december komt te vervallen. In plaats daarvan is er een kleine weekmarkt op maandag 24 december. Zoals gewoonlijk vindt de markt plaats tussen 08.00 uur en 13.00 uur op het Fontanusplein en het Kerkplein.