Dolle Diva komt naar Theater Stroud

Foto: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Operazangeres Francis van Broekhuizen en televisiepersoonlijkheid, musicus Gregor Bak komen zaterdag 12 januari 2019 naar Theater Stroud. Het muzikale duo zal naast gezang ook de lachspieren van het publiek in beweging zetten tijdens deze cabareteske voorstelling in Theater Stroud.

Sinds twee jaar toeren Francis van Broekhuizen en Gregor Bak door heel Nederland met het programma ‘Dolle Diva’. In dit unieke recital nemen zij de theaterbezoekers mee langs allerlei klassiekers in de breedste zin van het woord. Er is muziek te horen van Schubert, Grieg, Puccini en Lehar, Jules de Corte, Cole Porter en Willeke Alberti.

Francis van Broekhuizen is een veelzijdige sopraan die haar zangtalent combineert met een ontwapende podiumpersoonlijkheid. Zij licht alle nummers toe op haar eigen wijze en wordt begeleidt op de vleugel door Gregor Bak. Gregor is als pianist zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur en presenteerde hij vele televisieprogramma’s, waaronder C-Majeur en Thank you for the music.

Kaarten (15 euro) zijn te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.