Lekker kletsen en gelukkig nieuwjaar wensen

Foto: Eigen foto

De eerste bijeenkomst van Kids & Koffie in 2019 wordt gehouden op woensdag 2 januari in de foyer van Stroud. Zo direct na de jaarwisseling is iedereen van harte welkom om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en lekker te kletsen met andere ouders en hun kleine kinderen. De toegang is gratis.

Kids & Koffie is een tweewekelijkse inloopochtend op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur in Stroud waar ouders/verzorgers van jonge kinderen de kans hebben om elkaar te ontmoeten in een informele omgeving. De kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.

Kids & Koffie is geheel gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden. Iedereen is welkom met en zonder kind(eren). Op de eerste woensdag van de maand organiseren de initiatiefnemers beurtelings een themabijeenkomst en op de derde woensdag van de maand verzorgen de moeders Patricia en Esther een knutselactiviteit.

Op woensdag 16 januari wordt er een sneeuwpop van vilt gemaakt. Kids & Koffie is een activiteit voortkomend uit samenwerking tussen de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Stichting Welzijn Putten en een aantal betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Op Facebook is een groepspagina ‘Kids & Koffie Putten’ aangemaakt waar steeds actuele informatie over Kids & Koffie komt te staan.