Bewoners wordt gevraagd om mee te denken over de Postweg en Drieseweg

Foto: Gemeente Putten

Donderdag 20 december 2018 is er een informatieavond over deze werkzaamheden aan de Postweg en Drieseweg. De informatieavond wordt gehouden in Stroud aan de Brinkstraat 91. Belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur welkom voor een kopje koffie. Het programma begint om 19.30 uur.

Tijdens het eerste deel van de avond worden de aanwezigen bijgepraat over de inhoud van de werkzaamheden en de plannen van de gemeente. Deze plannen zijn de afgelopen maanden met vier bewonersvertegenwoordigers voorbereid. Na 20.00 uur kunnen belangstellenden voor specifieke vragen terecht bij de informatietafels. Op die manier informeert de gemeente over het werk voor ieders deur. Ook wordt de mening van bewoners gevraagd omtrent asfalt of klinkers, wel of geen plateaus en de openbare straatverlichting. In de periode tussen 10 en 20 december kunnen de bewoners de verschillende soorten verlichting alvast ervaren in hun straat. Tijdens de informatieavond hoort de gemeente dan graag wat het beste bevalt.

De plannen zijn alvast in te zien via www.putten.nl/postweg-drieseweg. Neem voor vragen contact op met de heer Van den Hoek via telefoonnummer (0341) 359 761 of via de email [email protected].