De boekenmarkt van het PHG komt er weer aan

Foto: Eigen foto

De PHG Boekenmarkt van het Puttens Historisch Genootschap vindt morgen (zaterdag 8 december) plaats. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Het wordt kouder buiten en de avonden langer, de kersttijd komt er aan. Wat is er dan heerlijker om in een boek te duiken en te gaan lezen. De Boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie, een tafel met Kerstboeken en kerst lp’s. Daarnaast is de grote voorraad lp’s, Cd’s en Dvd’s. Of schuif aan bij de gezellige stamtafel. Iedereen is hartelijk welkom op de PHG Boekenmarkt, de locatie voor elke boekenliefhebber en -verzamelaar.

De PHG Boekenmarkten vinden plaats in de voormalige basisschool ‘Klein Schovenhorst’ aan de Bilderdijkstraat 45 in Putten (eigen ingang tegenover de Aldi). Ook tweedehandsboeken zijn welkom bij de PHG Boekenmarkt. Neem hiervoor contact op met Peter Vink (M. 06-51179335).