Arend de Geus geeft training om beter te presenteren

Foto: Eigen foto

AnnaAnna stichting houdt in Putten op donderdag 29 november een basistraining ‘presenteren’. Schuif morgenavond aan tijdens een speciale avond waarin presentator en programmamaker Arend de Geus handvatten geeft om beter te presenteren.

Arend de Geus is spreker, moderator en programmamaker. Als ervaren theateracteur en dagvoorzitter op uiteenlopende bijeenkomsten, weet hij hoe een spreker het beste zijn of haar publiek bereikt. Hij staat stil bij de voorbereiding, de inhoud, de vorm en de uitvoering.

Belangstellenden die al een presentatie aan het voorbereiden zijn kunnen deze meenemen. Wellicht is het mogelijk er samen aan te werken.

De presentatie wordt gehouden bij Cava22 aan de Achterstraat 22 in Putten. Het begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 21.15 uur. Aansluitend is er nog de gelegenheid na te praten en te borrelen.

Belangstellenden kunnen een email sturen naar [email protected] of bel 033-8880966. De kosten voor deze avond bedragen 10,00 euro per persoon (inclusief koffie of thee). Daarmee wordt ook een goed doel gesteund, want deze avond wordt georganiseerd door de AnnaAnna Stichting. Kijk ook eens op de website www.annaanna.org voor de overige activiteiten.