Participatieraad Putten zoekt twee nieuwe leden

Foto: Gemeente Putten

De Participatieraad Putten zoekt twee enthousiaste leden: een nieuw lid voor één van onze werkgroepen en een nieuw lid die de PR verzorgt. Reageren kan tot uiterlijk 1 december 2018.

U bent inwoner van Putten, maatschappelijk betrokken en bereid vrijwillig mee te denken en te adviseren over de regelgeving op het sociaal domein. U kent het sociaal domein of u bent bereid zich daarin te verdiepen. Of: u heeft als inwoner van Putten een goede beheersing van de Nederlandse taal, u kunt goed een website beheren en u kunt die op een creatieve manier aantrekkelijk houden. Ook kunt u de moderne media op slimme wijze inzetten om de inwoners van Putten te bereiken. In beide gevallen kijkt de participatieraad uit naar uw sollicitatie.

De participatieraad geeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd advies. De participatieraad adviseert over het sociaal domein (beleid en uitvoering). Dat betekent dat de leden zich bezighouden met de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Participatiewet, de Jeugdwet en de mobiliteit die daaraan verbonden is. Daarbij vindt de participatieraad informatie van cliënten van groot belang, want in hun belang wordt er geadviseerd.

Stuur uw sollicitatie met CV uiterlijk 1 december 2018 per e-mail naar [email protected] U kunt ook schriftelijk solliciteren. Stuur uw brief naar: Participatieraad Putten, ter attentie van de voorzitter, dhr. C. van Tilborg, Brinkstraat 91, 3881 BP Putten. De gesprekken die volgen op de sollicitaties vinden in de tweede week van december plaats.

Wilt u liever eerst meer informatie over de vacature? De voorzitter gaat graag met u in gesprek. U bereikt de heer Van Tilborg via telefoonnummer 06 229 92 511. Meer informatie over de participatieraad vindt u op de website: www.participatieraadputten.nl.

'

Reacties

article
7177
Participatieraad Putten
De Participatieraad Putten zoekt twee enthousiaste leden: een nieuw lid voor één van onze werkgroepen
https://putten.nieuws.nl/nieuws/7177/participatieraad-putten-zoekt-twee-nieuwe-leden/
2018-11-14T12:36:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/11/14123256/46PNN18-participatieraad1.jpg
Participatieraad Putten, putten, Vacatures, Van Tilborg
Gemeente, Nieuws