Meld storingen aan de openbare verlichting

Foto: Gemeente Putten

De dagen worden steeds korter en een groot deel van onze activiteiten doen we nu als het buiten donker is. Goed werkende openbare verlichting is daarom van groot belang. Voor de verkeersveiligheid, voor het gevoel van sociale veiligheid en om mogelijke criminaliteit in het ‘licht’ te zetten.

De gemeente vraagt daarom om uitgevallen openbare verlichting bij hen te melden. Dan kan dit zo snel mogelijk worden gerepareerd. Denk daarbij niet dat de buurman het wel zal melden. De gemeente geeft aan liever een melding teveel te krijgen, dan een melding die pas binnenkomt als de verlichting al een paar dagen uit is. Meld ook schade aan lichtmasten en informatie over verdachte situaties.

Tijdens kantooruren kunnen Puttenaren de storingen doorgeven via telefoonnummer (0341) 359 686 of de website www.verbeterdebuurt.nl.

Buiten kantooruren en in het weekend kunnen inwoners de storingen (waarbij de hele straat of een wijk uit is) en schade aan lichtmasten doorgeven aan onderhoudsaannemer Dynniq via telefoonnummer (088) 3966 477.

Vermeld hierbij de straatnaam en lichtmastnummer(s). Het lichtmastnummer is bij elke lichtmast op ongeveer twee meter hoogte te vinden. Daar zit een sticker met gele achtergrond en zwarte letters. Als de verlichting in de hele straat of wijk uit is, meldt dit dan ook. Geef ook de eigen contactgegevens door. Dan neemt de gemeente contact op bij vragen, voor uitleg als de storing lang duurt of als de storing is opgelost.

Kijk voor meer informatie op www.putten.nl/straatverlichting.

'

Reacties

article
7149
Gemeente Putten
De dagen worden steeds korter en een groot deel van onze activiteiten doen we nu
https://putten.nieuws.nl/nieuws/7149/meld-storingen-aan-openbare-verlichting/
2018-11-09T10:48:59+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/11/09104818/45PNN18-storing-straatverlichting.jpg
Donkere dagen offensief, openbare ruimte, putten, Straatverlichting
Gemeente, Nieuws